Mathematics
ehfania33
2015-10-30 16:25:33
Problem Page A car travels at an average speed of 56 miles per hour. How many miles does it travel in 3 hours and 15 minutes?
ANSWERS
labrat1253moo2886
2015-10-30 16:49:42

about 176.4 is what i had gotten but i would still check out the other persons answer and compare

markoj
2015-10-30 16:50:57

So what you need to do is multiply and add 56 miles PER HOUR  56 x 3 = 168 miles  so 15 minutes is 1/4 of an hour  56 x 0.25 = 14 miles (14 x 4 = 56) 14 + 168 = 182 miles (answer)

ADD ANSWER